Ledig tjänst 90% - Kantor

Din tjänst kommer att innebära arbete framför allt i Hålta församling, som finns mellan Kungälv och Marstrand. Du kommer ingå i ett litet, men kreativt arbetslag. I tjänsten ingår musicerande vid gudstjänster och förrättningar, vuxenkör och barnkörer. Musikaliskt är församlingen van att blanda allt från psalmer till modernare lovsång.

Välkommen till Solberga pastorat och våra tre församlingar Solberga, Jörlanda och Hålta. Vi finns på kuststräckan mellan Kungälv och Stenungsund invid Hakefjorden och i Svartedalens Natura2000-område. Pastoratet har 27 anställda.

Vi arbetar för levande församlingar med plats för olika människor. Vi vill att musiken ska ha en bärande plats i gudstjänsten såväl som i det mer utåtriktade vardagsarbetet. Vi tror att musiken är en viktig väg till engagemang i församling och gudstjänst. Vi önskar även möta de olika musikaliska språk som finns hos olika åldrar och individer.

Ett kreativt samarbete finns med annan personal kring flera barngrupper och annan församlingsverksamhet, musikaler, påskdrama och adventssamlingar mm.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

VI SÖKER DIG SOM

• Har kantorsutbildning eller motsvarande erfarenheter
  • Kan arbeta självständigt men även ge vidare ansvar till frivilliga medarbetare
  • Är kreativ och gärna utvecklar nya utryck och mötesplatser tillsammans med andra
  • Delar kyrkans tro med Jesus i centrum
  • Vill medverka i kyrkans arbete att finna nya vägar att nå människor

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tillträde 1 feb 2021 eller enligt överenskommelse.

Ytterliga upplysningar – välkommen att kontakta:

Kantor: Maria Svahn-Larsén: maria.a.svahn@svenskakyrkan.se 0303-22 73 06

Kyrkoherde: bjorn.gusmark@svenskakyrkan.se 0303-669 61

Fackliga företrädare:
Stefan Lindblom, KMR: stefan.lindblom@svenskakyrkan.se 0722-47 31 60

Förlängd ansökningstid. Välkommen med din ansökan senast den 1feb 2021.

Vi tar gärna emot din ansökan via e-post: solberga.pastorat@svenskakyrkan.se

Adress: Solberga pastorat, Bagarevägen 9, 444 65 Jörlanda