Familjeläger 27-29 juni - INSTÄLLT

Nyhet Publicerad Ändrad

Tyvärr blir familjelägret på Ängögården inställt på grund av för intresseanmälningar.

Här finns broschyren som PDF att ladda hem.

Du och din familj är välkomna på familjeläger som Solberga pastorat (Jörlanda, Stora Höga, Solberga och Hålta församlingar) anordnar. Vi kommer vara på en lägergård som heter Ängögården. Den ligger på Flatön utanför Orust precis vid havet. En kort tur med bilfärja från Morlanda på Orust   På lägret kommer vi att få möjlighet att bada från egen brygga, fiska krabbor, leka, sova, prata, lyssna, slappa, äta (men godis lämnar vi hemma), fika,  grilla, promenera och paddla kanot. Tag med egen flytväst om du har!
Det kommer också finnas möjlighet till samtal för den som önskar. Så klart hoppas vi på fint väder men det finns också bra inomhuslokaler så vädret spelar en mindre roll.
När: Måndag 27 juni- onsdag 29 juni 2022. Planerad avfärd från Solberga kl.10.00 och hemfärd efter lunch på onsdagen.
Pris: Vuxen 350 kr (Är priset ett problem? - Hör av dig!)
Barn 4-12 år 175 kr
Barn under 4 år åker gratis
Vad ingår: Boende. Måltider måndag lunch till och med onsdag lunch.

Anmäl ditt intresse senast den 15 maj. Anmälan görs till Myrtle Starke 0303-45 92 04 eller e-post myrtle.starke@svenskakyrkan.se.
Observera att du inte är garanterad plats förrän du fått bekräftelse på det.

Du behöver uppge:

• Namn på alla i familjen som ska med
  • Adress
  • Gärna mailadress
  • Ålder på barnen och deras namn
  • Om du behöver skjuts eller har egen bil
  • Eventuella allergier

Du som gjort en intresseanmälan kommer att
få mer information antingen via mail eller brev i slutet av maj.

Vi som planerar detta läger är. Myrtle Starke, Ulrika Algesund,
Anne-Louise Tidare, Irene Nilsson och Johanna Julander.
Har du frågor?
Myrtle Starke, diakon, tfn. 0303-45 92 04 eller sms 070-020 96 83