Solberga pastorat

Kontakt

Solberga pastorat Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Bagarevägen 9, 44465 JÖRLANDA Telefon: +46(303)66960 E-post till Solberga pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Solberga pastorat

Välkommen till Solberga, Jörlanda och Hålta församlingar

Välkommen att lyssna till vacker vår- och sommarmusik, och att tillsammans med kyrkokören sjunga de älskade sommarpsalmerna. Solberga kyrka söndag 29 maj klockan 18.00.

Den blomstertid nu kommer | 29 maj

Vi har en stund av bön, undervisning och lovsång. Därefter börjar 24-timmarsbönen där bedjare avlöser varandra och fyller dygnet med bön. 24-timmarsbönen avslutas med nationaldagsbönen. Jörlanda kyrka 5 juni klockan 18.00.

Vi ber för Sverige under 24 timmar | 5 juni

Vi sjunger, dansar och spelar. Vid fint väder är vi utomhus! Programmet är anpassat för barn upp till 3 år med förälder, men äldre syskon är också välkomna. Ingen föranmälan. Vi fikar till självkostnadspris. Kyrkans hus i Stora Höga tisdagarna 7, 14 och 21 juni Kyrkans hus i Stora Höga klockan 10-10.30.

Sommarrytmik för de yngsta | 7, 14, 21 juni

Solberga kyrkliga arbetskrets anordnar försäljning av handarbeten, träslöjdsarbeten, bröd, ost med mera. Gåvor emottages tacksamt från klockan 10. Varmt välkomna! Fredag 17 juni Solberga församlingshem klockan 17.00.

Försäljning i Solberga | 17 juni

klockan 17.

Försäljning i Jörlanda | 28 juni

Jörlanda kyrkliga sykrets bjuder in till lotterier, loppis, auktion med hantverk och hembakat. Servering med äggost. Din insats är viktig i arbetet för utsatta människor. Välkommen att bidra till en trivsam kväll. Tisdag 28 juni Jörlanda församlingshem klockan 17.

Tycker du om att snickra, måla och köra fort? Gillar du att sjunga, dansa och spela instrument? Välkommen till en härlig sommarlovsvecka för dig mellan 10-12 år i Jörlanda församlingshem. Vi kommer också att leka lekar, bada, ha andakt och ha det skojigt tillsammans. Inför veckan väljer du också om du bygga lådbil eller sjunga och framträda i en show.

Sommarlovsskoj i Jörlanda | 20-23 juni

Vi badar, bygger flottar, har bibelstudium, grillar, spelar fotboll och firar gudstjänst. För dig över 14 år. Hoppas att vi ses!

Ungdomsläger på Dyrön | 11-13 juni

aktiviteter för alla åldrar. Dansen börjar 15:30.

Midsommarfirande | 24 juni

Välkommen till Stora Höga IP på midsommarafton! Under firandet finns det bl.a. fika, chokladhjul och aktiviteter för alla åldrar. Dansen börjar 15:30.

Välkomna till Kyrkans hus på midsommar! Vi serverar ett enkelt midsommarbord, delar gemenskap, och en kort andakt. Fredag 24 juni Kyrkans hus i Stora Höga klockan 17:30.

Midsommargemenskap | 24 juni

Hålta kyrka är öppen varje dag för den som vill titta runt eller sitta en stund i stillhet och bön. Andakt hålls i församlingshemmet, där vi har café och försäljning av hantverk. Sommaren i Hålta bjuder också på musikgudstjänster, aktiviteter för barnen och mycket mer.

Café, guidning och hantverk | 27 juni - 7 augusti

Musiken har alltid varit en viktig del av kyrkans liv och har en given plats i alla gudstjänster. Särskilt stort utrymme har den i musikgudstjänsterna. Varmt välkommen till sommarens musikgudstjänster.

Musik i sommarkväll