Other languages with Google Translate

Språkcafé

Träna svenska, umgås och samtala - varje måndag kl 14-16! Start 29/1!

Är du ny i Sverige och vill lära dig svenska?

Varje måndag har vi språkträning för nyanlända som vill träna på sin svenska under lätta och trevliga former. Våra ”språkvolontärer” finns på plats för att lära ut svenska, umgås, samtala och fika. Det finns en lekhörna för små barn.

Language-café for new arrivals

Are you new in Sweden and want to learn Swedish? Come and meet our ”language volunteers” and practice swedish, talk and socialize.

We meet Mondays at 14-16, 2nd floor at Borgmästargatan 11, Södermalm

Volontär?

Är du intresserad av människor och andra kulturer och gärna med en känsla för språk är välkommen att anmäla dig som volontär till diakon Maria Sterner, 070-625 13 18.