Other languages with Google Translate

Sofiakören

Sofiakören är en blandad kör som repeterar på torsdagar kl 18.30-21 i körsalen  på  Borgmästargatan 11, nedre botten.

Sofiakören är en blandad kör med 40 medlemmar. Körmedlemmarna är vana körsångare med god notläsningsförmåga. Kören sjunger en mycket blandad repertoar med tonvikt på den sakrala musiken. Vi sjunger i två-tre högmässor i Sofia kyrka och har en–två större konserter per termin.

Vi har ett tonbildningsprojekt som pågår under terminerna. Det betyder att vi regelbundet får jobba med en sångpedagog, som hjälper oss att utveckla vår sångteknik.

Våren 2018 kommer vi att göra en körresa till Vilnius.
Sofiakören leds av musikdirektör Åsa Burman Laxvik, som är utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm.
Vill du provsjunga, komma och lyssna eller veta mer, ring eller maila till:
Åsa Burman Laxvik, tel 070-313 28 23.