Emmas magiska änglar

Nyhet Publicerad

"Jag har alltid trott på änglar, att varje människa har en vakande ängel." Konstnären Emma Asplund ställer ut i Sofia kyrka 18-30 augusti. Fri entré!

”Jag har alltid trott på änglar, att varje människa har en vakande ängel.

Änglar betydde mycket då min mamma dog i cancer. Min mormor och jag pratade om döden och om kyrkan. Hon berättade att hon var rädd för att dö. Jag fann tröst i änglarna när livet var som jobbigast, och sen har jag bara kommit tillbaka till änglarna”

- Emma Asplund

Emma Asplund har gått på konstskolan Linnea innan hon började på Inuti dagliga verksamhet i början av 2000-talet. Emma har deltagit i flertalet utställningar, både separata och grupputställningar i Sverige och utomlands.

Stiftelsen Inuti bedriver daglig verksamhet i tre ateljéer på Kungsholmen i Stockholm för personer med autism och /eller intellektuella funktionsnedsättningar. Verksamheten har konstnärlig profil.