Other languages with Google Translate

Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora i Sofia kyrka är en något enklare gudstjänst, där barnkörer eller någon annan av våra barngrupper medverkar på olika sätt.

I gudstjänsten ges barnen en central plats och vi försöker lära oss av barnen och barnens uttryckssätt för att kunna fira gudstjänster fulla av berättande, musik, drama, bild och form.

Datum för hösten 2018: Söndag 7/10 kl 11

Barnens hörna

Under söndags gudstjänsterna kl 11.00 är du och ditt barn välkomna att leka och skapa tillsammans med en pedagog i kyrkans glasrum. Via högtalarsystem kan gudstjänsten följas även i glasrummet.