Klubb Manifest

Älskar du bra livemusik med artister som ”brinner”? Skulle du vilja engagera dig för något mer än dig själv – om någon bara kunde övertyga dig om att det var värt ansträngningen?

Klubb Manifest är en scen för passion - en annorlunda, återkommande klubb och sprakande kulturscen på Södermalm.

Initiativet till klubben kommer från några ungdomar och vuxna på Fryshuset. Målet är att allt från unga indiekids till gamla proggare, Svenne Banan till nysvensk - tillsammans ska skaka liv i viljan till engagemang för viktiga frågor och samtidigt få en lustfylld och inspirerande kväll med nya möten och musik som vidgar perspektiven.

Artisterna som uppträder är en blandning av nya talanger och etablerade kända namn, varvat med spoken word och information av sakkunniga eldsjälar.

En dag i månaden kör vi, så håll utkik!

Tisdagar (Obs! Ny dag!) kl 19.00-20.30 | 0kr, hela kvällen!
Café String, Nytorgsgatan 38,
Tbana Medborgarplatsen

Följ Klubb Manifest på Facebook!

TILLSAMMANS - är starkare!
Tisdag 17/4 kl 19 på Café String!

Vårens sista klubb manifest hyllar vårt vackra lands gömda skatter och mångfald! ”HÄR ÄR DITT LAND” är namnet på ett integrationsprojekt där nyanlända cyklade drygt 50 mil i Jämtland och Lappland för att möta sitt nya land inifrån och dela sina berättelser med människor på vägen.
KARIM WALLDÉN OCH PADY CORTINEZ, är initiativtagare och projektledare och berättar om hur processen gick till och om allt de själva lärde sig längst vägen.
OMAR AL ZANKAH var en av deltagarna som berättar om sin upplevelse och hur han själv gått vidare med liknande projekt.

Artister:
TONI HOLGERSSON är en singer/songwriter-ikon i Sverige som släppte sitt debutalbum 1989 och fått Grammisnomineringar både för den skivan och flera av sina senare. Han är en poet och sångare med ett tydligt eget uttryck och rör sig smidigt som ett vattendjur mellan visa, rock, folkmusik och psalm.
Under ett decennium var han osynlig för publiken, som uppslukad av de mörka djupen och har själv berättat att det handlade om missbruk och hemlöshet. På senare år grundad på Öland och har senaste släppt albumen ”Sentimentalsjukhuset” (2012) och ”Nordic Noir” (2016)

ANNIKA GILLBERG är en sångerska/låtskrivare och konstnär från södra Stockholm. Hon debuterade med bandet MOMO, 1997 och har sedan fortsatt skriva låtar lite i hemlighet genom småbarnsförälder-åren, men 2012 dök hon upp med EP:n ”Skuggmonster”. På senare år har det blivit mer måleri än sång men vi som tillhör hennes fans vill gärna även ha mer av hennes säregna röst, fina textobservationer och ovanliga ackordföljder… så varsågoda klubb manifest!

THE ROBERTS & TOMMIE SEWÓN
är husband och programvärd bestående av Robert Ivansson, bas, Robert Öberg, gitarr och Tommie, sång/gitarr och programvärd.