Other languages with Google Translate

Klubb Manifest

Älskar du bra livemusik med artister som ”brinner”? Skulle du vilja engagera dig för något mer än dig själv – om någon bara kunde övertyga dig om att det var värt ansträngningen?

Klimatpepp -stället för depp!
Tisdag 16/10 kl 19–20.30 på Café String!
Talkshow med Joy Himmelmark – Martin Axelsson – Magnus Myrberg

THE ROBERTS & TOMMIE SEWÓN
är husband och programvärd bestående av Robert Ivansson, bas, Robert Öberg, gitarr och Tommie, sång/gitarr och programvärd.

Följ Klubb Manifest på Facebook!

Om Klubb Manifest

Klubb Manifest är en scen för passion - en annorlunda, återkommande klubb och sprakande kulturscen på Södermalm.

Initiativet till klubben kommer från några ungdomar och vuxna på Fryshuset. Målet är att allt från unga indiekids till gamla proggare, Svenne Banan till nysvensk - tillsammans ska skaka liv i viljan till engagemang för viktiga frågor och samtidigt få en lustfylld och inspirerande kväll med nya möten och musik som vidgar perspektiven.

Artisterna som uppträder är en blandning av nya talanger och etablerade kända namn, varvat med spoken word och information av sakkunniga eldsjälar.

En dag i månaden kör vi, så håll utkik!

Tisdagar (Obs! Ny dag!) kl 19.00-20.30 | 0kr, hela kvällen!
Café String, Nytorgsgatan 38, T-bana Medborgarplatsen