Församlingskretsen

Välkommen till Sofias kyrkliga församlingskrets, vi träffas varannan vecka. Gemenskapen firade förra året 85-års jubileum.

Vi träffas i församlingsvåningen på Borgmästargatan 11 varannan onsdag, kl 14.00 – cirka 15.15
Vi tar del av en andakt, dricker kaffe tillsammans och efter detta följer  programpunkter, med varierande innehåll, på cirka 45 min. I höst får vi bland lära oss mer om Elsa Borg, Svenska Kyrkan i Utlandet och liksom tidigare år njuta av musikinslag från kyrkomusiker och förskola. Vartannat år håller Församlingskretsen i en basar där behållningen går till välgörenhet.

Välkommen att vara med!
Vill du ta del av gemenskapen är du varmt välkommen till Församlingskretsen. Ingen avgift för medlemskap, kaffe med tilltugg till självkostnadspris.

För mer information och program kontakta Maria Sterner, diakon, 08-615 31 18