Vuxen och äldreverksamhet

KåPAN – en träffpunkt för pastoratets alla kvinnor som gillar att handarbeta, pyssla eller bara träffas och fika tillsammans och den årliga Födelsedagsfesten – då pastoratets jubilarer (de som fyller 75, 80, 85, 90 år eller mer) bjuds in på ett riktigt kalas med middag, tårta och underhållning – allt det är exempel på vuxen- och äldre verksamhet inom Södra Ving pastorat.

Utöver dessa kan även körerna nämnas, Coro Nova och Lovsångskören – dit såväl män som kvinnor är hjärtligt välkomna att deltaga. 
 
BESÖKSTJÄNSTGRUPP: Det är en frivilliggrupp. Ungefär varannan söndag finns två personer ur besökstjänstgruppen på Hökerumsgården för kaffeservering och tidningsläsning.

Musik café: Musikcafé finns i Kyrkans Hus i Hökerum och Hällstad församlingshem som är öppet en tisdag i månaden kl 14.00-16.00 i varje församlings församlingsfem . Det bjuds på kaffe med dopp och det kostar ingenting. Det är alltid någon forma av underhållning, någon som sjunger, spelar, berättar eller något helt annat. Alla är hjärtligt välkomna. Ingen förhandsbokning behövs.

FÖDELSEDAGSFEST: Vi har en årlig födelsedagsfest för dem som som under året fyller 75, 80, 85, 90 år eller mer. Då vi bjuder på middag, tårta och underhållning.

KåPAN: KåPAN är en träffpunkt för alla kvinnor i pastoratet som gillar att handarbeta, pyssla eller bara träffas och fika tillsammans.

Ring gärna till pastorsexpeditionen för mer information!