Vuxen och äldreverksamhet

Ekumeniska dagledigträffar med olika teman, KåPAN – en träffpunkt för pastoratets alla kvinnor som gillar att handarbeta, pyssla eller bara träffas och fika tillsammans och den årliga Födelsedagsfesten – då pastoratets jubilarer (de som fyller 75, 80, 85, 90 år eller mer) bjuds in på ett riktigt kalas med middag, tårta och underhållning – allt det är exempel på vuxen- och äldreverksamhet inom Södra Ving pastorat.

Utöver dessa kan även körerna nämnas, Coro Nova och Lovsångskören – dit såväl män som kvinnor är hjärtligt välkomna att deltaga.

BESÖKSTJÄNSTGRUPP: Det är en frivilliggrupp. Ungefär varannan söndag finns två personer ur besökstjänstgruppen på Hökerumsgården för kaffeservering och tidningsläsning.

LEVA VIDARE- GRUPP: Du som genom döden mister en nära anhörig inbjudes att i grupp eller enskilt samtal få hjälp med att bearbeta sorgen. Vi försöker stötta och hjälpa dig att leva vidare.

VÅFFELCAFÉ: Våffelcafé finns både i Kyrkans Hus i Hökerum och i församlingshemmet i Hällstad. I Kyrkans Hus har vårt våffelcafé öppet en tisdag i månaden kl 14.00-16.00. I Hällstads församlingshem är det våffelcafé en gång per månad. Se datum och tid i Vingslag eller på kalendern på vår hemsida. Ibland har vi även någon form av underhållning, någon som sjunger, spelar, berättar eller något helt annat. Alla är hjärtligt välkomna. Ingen förhandsbokning behövs.

FÖDELSEDAGSFEST: Vi har en årlig födelsedagsfest för dem som som under året fyller 75, 80, 85, 90 år eller mer. Då vi bjuder på middag, tårta och underhållning.

KåPAN: KåPAN är en träffpunkt för alla kvinnor i pastoratet som gillar att handarbeta, pyssla eller bara träffas och fika tillsammans.

Ring gärna till pastorsexpeditionen för mer information!