Södra Vings Lucia

Att under vinterns mörkaste dagar få sprida ljus och värme bland unga och gamla blir ett minne för livet. Ni, killar och tjejer, som börjat nian är hjärtligt välkomna att vara med.

Under hösten övar vi tillsammans för att under veckorna kring Lucia sprida glädje hos dem som bokar oss. Tidigare år har SWIF:s damklubb haft hand om arrangemanget men det blev lite mycket arbete och då de frågade om vi i Södra Vings pastorat kunde föra traditionen vidare svarade vi givetvis ja. Lucia är en fin och uppskattad tradition som väl alla vill ha kvar!

Liksom tidigare år utses Lucia genom val. Röstkorten kostar 20 kronor och alla pengar går oavkortat till Svenska kyrkans internationella hjälparbete. Första träffen brukar vara i början av oktober, därefter övar vi varje vecka fram till kröningen som är fredagen efter första söndagen i advent.

Frågor och anmälan kan lämnas till pastorsexpeditionen via telefon 0321-53 11 40 eller mail: sodraving.pastorat@svenskakyrkan.se, annars ringer du direkt till kantor Lars-Eric Bernvill på telefonnummer 0321-53 11 43 eller vår barn- och ungdomsledare Pija Andersson på telefonnummer 0321-53 11 49.