Samtalsmottagning i Ulricehamnsbygden

Information angående coronaviruset

Uppdatering 2020-03-20
Coronaviruset gör livet lite svårare för många av oss just nu. Och kanske också lite mer oroligt.

Svenska kyrkans samtalsmottagning i Ulricehamnsbygden finns för dig som behöver någon att prata med. Vi vill under den här tiden underlätta kontakten och öppnar upp för telefonsamtal. Om du har svårt att ta dig ut själv just nu kan du höra av dig till samtalsmottagningen på telefonnummer 0321-688 300. Lämna dina uppgifter på telefonsvararen så ringer någon av församlingarnas präster eller diakoner upp och bokar en tid för ett telefonsamtal. Du kan också ringa på telefontiden på måndagar mellan kl. 11-13.

I olika livsskeden och situationer kan vi alla känna behovet av att ha någon att samtala med. Vi tror att det goda samtalet på olika sätt kan innebära förändring i en människas livssituation, och att få ha någon som vandrar med en bit på vägen.

Alla är välkomna, om du tror eller inte, om du är medlem i Svenska kyrkan eller inte.

Samtalen kostar inget och vi arbetar under Svenska kyrkans tystnadsplikt och sekretess.

Vi som arbetar med samtalsmottagningen är:

Beatrice Yngvesson, präst
Anette Ljungberg, diakon
Carolina Davidson, präst
Christer Spjuth, präst
Inger Mellåker, diakon
Gunnar Böhm, leg. psykoterapeut

Tidsbokning: Tel. 0321-688 300, eller mejl: samtal.ulricehamnsbygden@svenskakyrkan.se

Telefontid: Måndagar 11-13. Övrig tid telefonsvarare som lyssnas av måndag-torsdag.

Besöksadress för samtal:

Södra Ving, Kyrkans hus, 523 74 Hökerum