Caféverksamhet i pastoratet

Våffelcafé och sommarcafé har vi i Kyrkans Hus i Hökerum och i församlingshemmet i Hällstad har vi ett våffelcafé. Hit är ni välkomna för att, till en billig penning, fika gott hembakat och sitta ner och samtala en stund.

I Hökerum träffas vi ungefär en tisdag i månaden klockan 14-16. Då bjuds det på våffla med grädde och sylt. I Hällstad är det också öppet ungefär en gång i månaden klockan 14-16. I församlingstidningen Vingslag som kommer hem i brevlådan kan du läsa vilka dagar det blir.

Är det första gången ni tänker besöka oss eller var det länge sen sist? Då kan det vara bra att ringa till pastoratets expedition och uppdatera sig om läget. Då och då ordnar vi med underhållning till kaffet!