Other languages with Google Translate

Södra Tjusts pastorat Besöks- och postadress: Hospitalsgatan 14, 59333 VÄSTERVIK Telefon: +46(490)84200 E-post till Södra Tjusts pastorat

Vuxen

Församlingens mötesplatser är öppna för alla. Vi hoppas att du ska hitta en gemenskap där du trivs och ett sammanhang där du får växa som människa!

Syföreningar

Misterhults församling har två syföreningar som träffas varannan vecka (ojämna veckor) under terminerna och handarbetar, umgås och fikar tillsammans. Syföreningarna anordnar auktioner och loppis, där alla insamlade pengar oavkortat går till olika hjälporganisationer.

Misterhults kyrkliga syförening
Misterhults församlingshem måndagar
kl 18.30-20.30 ojämna veckor (start 27/8)

Figeholms kyrkliga syförening
Figeholms församlingshem, måndagar
kl 10.00-11.30, jämna veckor (start 10/9)

Tisdagsträffen

Figeholms församlingshem kl 13.00-15.00.

Varje tisdag träffas vi och umgås. Det är ett varierat program med musik och sång, ibland med inbjudna gäster, och ibland spelar vi spel eller bara samtalar.

Kaffeserveringen är ett givet inslag varje gång.

Bibelsamtal

Figeholms församlingshem, måndagar kl 18.00-19.30 (start 10/9)