Other languages with Google Translate

Ungdomsverksamhet

Inom kyrkan får ungdomar möjlighet att träffas för att snacka, fika, delta i skapande verksamheter och mycket mer.

Ungdomskör

När: Måndagar kl 17.00-18.15
Var: S:t Petri kyrka

Taggad på att sjunga? Går du i högstadiet eller gymnasiet? Anmäl dig till ungdomskören i Västerviks församling!

Kontaktperson: Petra, kantor 0705564971

Ungdomsgrupp

När: Måndagar kl 18.15-20.00
Var: S:t Petri kyrka

En plats för dig där du kan få pausa från skolan och träffa nya vänner. Vi börjar med fika tillsammans innan kvällens program drar igång. Vi pratar, gör sammarbetsövningar, ser på film, spelar spel, pysslar, åker på läger eller något annat roligt tillsammans. Allt är gratis och du får komma hit så ofta du vill.

Kontaktperson: Putte, präst 073 810 69 60 eller Anna, diakon 072 506 23 72

Unga ledare

Vill du vara med och sprida gemenskapen, värmen och glädjen från konfirmationen vidare? Du behövs! Våra unga ledare gör skillnad, den erfarenheten gör vi hela tiden. Vad är din gåva? Fundera på vad du skulle vilja vara med och bidra i. Oavsett om du vill finnas med i konfirmandgrupper, barngrupper eller läger så får du en rolig och viktig utbildning. Den hjälper dig att vara en bra ledare och förebild.

Är du intresserad? Hör av dig till Putte, präst 0738106960, eller till Petra, kantor 0705564971.