S:t Petri kyrkokör

Det är fantastiskt att sjunga i kör!

Kören har en viktig uppgift i kyrkan. Kören förmedlar sångglädje och gemenskap. Som medlem i S:t Petri kyrkokör får du uppleva både vardag och fest. Vi genomför sångresor tillsammans och besöker andra platser och kyrkor.

Vid sjunger klassisk musik, gospel, folkmusik och jazz. Här får du också träna din sångröst och sångteknik tillsammans med våra duktiga kantorer. Körledare för S:t Petri kyrkokör är organisten i Västerviks församling, Peter Alrikson.

S:t Petri kyrkokör grundades redan 1926 och är inte bara en av de äldsta, utan också en av de största blandade körerna i Västervik.

Vill du sjunga med kören? Kontakta organist Peter Alrikson, 0490-84234.

Violet Petersson
Ordförande, S:t Petri Kyrkokör, 070-628 62 82.