Other languages with Google Translate

Den efterlängtade semestern?

Ibland blir inte den efterlängtade semestern som vi tänkt oss. Pengar saknas, familjen bråkar och kvällarna känns ensamma.

Oavsett om du är glad, ledsen, upprymd, förkrossad, euforisk eller orolig över att sommaren är här finns Svenska kyrkan för dig.

Tänd ett ljus i den vackra medeltida kyrkan S:ta Gertrud. Chatta med präster eller be på Svenska kyrkans hemsida. Gudstjänst och mässor firas flera gånger i veckan. Fika och ta en paus på våffelcaféet vid S:ta Gertruds prostgård eller Gläntan ute på Vitudden.

Vem du än är, hur du än mår - ta hand om dig i sommar!