Other languages with Google Translate

Präst i Västerviks församling

Präst i Västerviks församling sökes för tillträde enligt överenskommelse

Präst i Västerviks församling

Vi söker dig som trivs med att möta människor i alla åldrar. Du finner glädje och inspiration i sedvanliga prästuppgifter som gudstjänster, kyrkliga handlingar och konfirmandarbete. God samarbetsförmåga med kollegor och frivilligarbetare. Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Intresserad av ett levande gudstjänstliv och utveckling av andra mötesplatser där evangeliet är i centrum.

Det finns utrymme för kreativa idéer och förslag!

Körkort och möjlighet till bil krävs.

Tjänsten är 100% med tillträde enligt överenskommelse

Det finns också möjlighet att arbeta som en del av tjänsten på Anstalten Västervik norra

Västervik Norra är en anstalt med 255 platser i säkerhet 2.

Mer information hittar du på Kriminalvårdens hemsida

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har empatisk förmåga, flexibilitet, stabilitet och mognad.

Du är en trygg och pedagogisk person som klarar av att sätta gränser.
Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta

Har du frågor?

Ring kyrkoherde Karin Björk, 0490-842 61 eller
församlingsherde Anette Lindblom Franzén 0490-842 81