Other languages with Google Translate

Södra Tjusts pastorat Besöks- och postadress: Hospitalsgatan 14, 59333 VÄSTERVIK Telefon: +46(490)84200 E-post till Södra Tjusts pastorat

Juniorerna

Verksamhet på Andreasgården för dig som är född 2005-08.

Hos oss är du välkommen som den du är! Här pysslar vi, spelar pingis och spel, ägnar oss åt friluftsliv, ser på film, med mera. Vi äter också ett mellanmål tillsammans, ibland bakar vi och lagar mat. Vi har familjekvällar med andakter.

Träffarna utformas tillsammans med barnen. Vi tycker att delaktighet är viktigt!

På loven siktar vi på att ha aktiviteter såsom lägerverksamhet.

Tid & plats: Andreasgården (granne med Skogshagaskolan), måndagar kl 15.00-17.00

På juniorerna träffar du Åsa och Henrik.

Anmälan sker till Åsa Nilsson via mail eller sms, 070-556 4943, asa.nilsson@svenskakyrkan.se

Henrik Frisell 072-715 53 22