Other languages with Google Translate

Församlingsherde till Gladhammar-Västrums församling

Vi söker dig som trivs med att möta människor i alla åldrar!

Södra Tjusts pastorat består av sex församlingar: Västervik, Hjorted, Hallingeberg-Blackstad, Gladhammar-Västrum, Törnsfall och Misterhult. Vår vision är att vara en närvarande kyrka med ledorden glädje, gemenskap och framtidshopp. Nu satsar vi framåt och söker nya medarbetare!

Vi söker dig som trivs med att möta människor i alla åldrar. Du finner glädje och inspiration i sedvanliga prästuppgifter som gudstjänster, kyrkliga handlingar och konfirmandarbete.

God samarbetsförmåga med kollegor och frivilligarbetare är en förutsättning, samt förmåga att arbete både självständigt och i grupp.  Du är även intresserad av ett levande gudstjänstliv och utveckling av andra mötesplatser där evangeliet är i centrum.

Körkort och tillgång till bil krävs.

Tjänsten är 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Karin Björk, kyrkoherde 0490-842 61

Anton Hultgren, arbetsledare 0490-842 63
Välkommen med din ansökan med ett personligt brev, meritförteckning och angivande av referenser senast 22 maj 2019 till Södra Tjusts pastorat,

Hospitalsgatan 14, 593 33 Västervik eller sodra.tjusts.pastorat@svenskakyrkan.se