Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan på Södra Öland Besöks- och postadress: Kyrkgatan 3, 38692 FÄRJESTADEN Telefon: +46(485)38012 E-post till Svenska kyrkan på Södra Öland

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Våra kyrkogårdar

Inom Södra Ölands pastorat finns 18 kyrkogårdar. Varje kyrkogård har sin speciella karaktär och skönhet. De blir till en fridfull oas med sina gamla träd, murar, gångar, grönskande gräsmattor och ofta vidunderliga utsikt över sund eller alvar.

Vi arbetar för att begravningsplatserna ska vara vackra och trivsamma platser dit man ska kunna söka sig för en stunds stillhet och eftertanke. Södra Ölands pastorat har 18 olika begravningsplatser. Vägbeskrivning hittar du här under respektive kyrka och tillhörande kyrkogård.

Glömminge kyrkogård                   Mörbylånga kyrkogård
Algutsrums kyrkogård                   Kastlösa kyrkogård