Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan på Södra Öland Besöks- och postadress: Kyrkgatan 3, 38692 FÄRJESTADEN Telefon: +46(485)38012 E-post till Svenska kyrkan på Södra Öland

Kyrkogårds & fastighetsförvaltningen

Välkommen till kyrkogårds & fastighetsförvaltningen i Södra Ölands pastorat. Vi sköter de 18 kyrkogårdarna och begravningsverksamheten för alla som bor i vårt pastorat, oavsett livsåskådning eller medlemskap i Svenska kyrkan.

SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD 11-12 APRIL. Information kan saknas eller förändras. Finner du inte vad du söker så kontakta expeditionen så hjälper vi dig till rätta. Tel: 0485- 380 12

Välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor som rör kyrkogårdar, gravskötsel, gravsättningar mm.

Telefon 0485-380 12