Svenska kyrkan på Södra Öland Besöksadress: Kyrkgatan 3, 38692 FÄRJESTADEN Telefon: +46(485)38012 E-post till Svenska kyrkan på Södra Öland Webbplats

Sommaröppna kyrkor

I sommar kommer nästan alla våra kyrkor på södra Öland att vara öppna från den 15/6-15/8 mellan kl 09.00-16.00. Varmt välkommen att besöka kyrkorna, tänd ett ljus, be en bön, njut av det stilla, vackra rummet.

Alla våra kyrkor, (med undantag för Norra Möckleby kyrka) kommer att vara öppna i sommar! Besök de, finn ro och upplev de vackra kyrkorummen!

Nu finns årets upplaga av Kyrkrike ute, vilken visar alla sommaröppna kyrkor i Växjö stift! Den finns att hämta i alla våra kyrkor och församlingshem! Du kan också klicka på bilden nedan och ladda ner den till datorn.

Klicka på bilden och ladda ner häftet med våra kyrkors sommarmusik

Under vecka 29 och 30 är Ås kyrka vägkyrka och kommer under denna tid att vara bemannad mellan kl 11-16. (dock ej söndagarna). Dessa veckor är du varmt välkommen att besöka Ås kyrka som kommer bjuda på utställning, café och andakt med musik! Nedan ser du musikprogrammet för Ås vägkyrka.

17 juli – 29 juli Vägkyrka i Ås: Kl. 15.00 Andakt och musik

Vecka 29:

Måndag 17 juli   Lena Marcusson med vänner - Svenska sånger och visor

Tisdag 18 juli     Helén Olsson - Sång

Onsdag 19 juli    Lena Marcusson med vänner - Sköna toner

Torsdag 20 juli   Sonja Eckerblad - piano och orgel

Fredag 21 juli      Lena Marcusson med vänner - Elever från
                          Mörbylånga kulturskola

Vecka 30:

Måndag 24 juli   Uno Magnusson -sång

Tisdag 25 juli      Rolf Johansson – flöjt

Onsdag 26 juli    Margaretha Holm Magnusson - sång

Torsdag 27 juli    Dick Berg - sång, och Ulla Severin - piano

Fredag 28 juli      Kören Sydöland

Vi önskar er alla en skön sommar. Hoppas vi ses i våra kyrkor!