Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan på Södra Öland Besöks- och postadress: Kyrkgatan 3, 38692 FÄRJESTADEN Telefon: +46(485)38012 E-post till Svenska kyrkan på Södra Öland

Sommaröppna kyrkor

I sommar är alla våra kyrkor på södra Öland öppna från den 16/6-19/8 mellan kl 09.00-16.00. Varmt välkommen att besöka kyrkorna, tänd ett ljus, be en bön, njut av det stilla, vackra rummet.

I sommar är samtliga kyrkor på Öland öppna! Just inom södra Ölands pastorat är det 16/6 - 19/8 kl 9-16. En hel del av kyrkorna har öppet ytterligare några timmar och även längre period än inom de angivna datumen. Vill du veta öppettider utöver dessa i en sprcifik kyrka så är du välkommen att höra av dig till kansliet. Tel: 0485-380 12

Nu finns årets upplaga av Kyrkrike ute, vilken visar alla sommaröppna kyrkor i Växjö stift! Den finns att hämta i alla våra kyrkor och församlingshem! Du kan också klicka på bilden nedan och ladda ner den till datorn.

Vi önskar er alla en skön sommar. Hoppas vi ses i våra kyrkor!