Foto: Åsa Höjer /Ikon

Ny rytmikklass

Nyhet Publicerad

Den 7 februari börjar en rytmikklass i Järpås församlingshem för dig med barn 0-1 år!

Ny rytmikklass! 

Är du hemma med en liten och vill erbjuda ditt barn en fin stund tillsammans med dig som också ger tillfälle till både stimulans och utveckling? 
Anmäl dig och ditt barn till våra rytmikklasser! 
 
Den 7 februari startar en rytmikklass för barn 0-1 år i Järpås församlingshem! 
Vi ses på samma tider som Stor och liten, på tisdagar 9.30-11.30 på jämna veckor.  

Varje träff börjar med en ”drop-in”-kvart ifall det skulle vara svårt att komma iväg exakt när man tänkt sig, så 9.45 startar klassen sitt rytmikpass och när vi är klara fikar vi och umgås tillsammans med Stor och liten-gruppen som finns på övervåningen. Givetvis kan äldre syskon vara med på Stor & Liten på övervåningen samtidigt som rytmikklassen har sitt pass på undervåningen! 

Vi har ett rytmikpass som innehåller sång, ramsa, andakt och mycket rörelse tillsammans med ditt barn, fokus ligger på rytmik, sång och rörelse så kom gärna i mjuka kläder!  

Klassen är inriktad på utvecklingen för det lilla barnet 0-ca 1 år (eller lite drygt) och vi jobbar mycket med det lilla barnets reflexer, kropps- och rumsuppfattning samt kroppskoordination, och får samtidigt en chans att stärka relationen mellan lilla liten och dig som förälder.  

Anmälan via mail till Linda Bjelkeflo på adressen linda.bjelkeflo@svenskakyrkan.se 
Vi har även en klass som ses i Örslösa kyrka på torsdagar 9.30-11.30, så skriv gärna vilken klass du vill delta i, Järpås eller Örslösa.

Varmt välkomna!

 

Klicka här för utskriftsvänlig text