Foto: Linda Björklund

Konfa i Örslösa församling

Äventyr utomhus och inomhus! Vandring, grillning, läger och bad. Vi ses ca en söndag i månaden, plus tre lördagar under våren då vi åker på utflykter. Start: 16 september Konfirmationsgudstjänst: 20 augusti 2023 Gruppen träffas i Örslösa kyrka/Tuns församlingshem Kontakt: Martin Ånestrand, präst, 070-741 69 04

HELG-KONFA I ÖRSLÖSA & TUN

Konfirmandåret är som en resa. På vägen kommer du att upptäcka nya saker: Vem är Gud? Vem är jag? Vad har kristen tro med mitt liv att göra?

Vi är både utomhus och inomhus. Vandring, grillning, läger, men också samtal, pyssel, sång och gudstjänst.

HÖSTTERMINEN

Fre-lö 16-17 september       Läger på Flämslätt stiftsgård
Söndag 16 oktober
Söndag 20 november

VÅRTERMINEN

Söndag 19 februari
Lördag 18 mars
Söndag 19 mars
Lördag 15 april
Söndag 16 april
Lördag 13 maj
Söndag 14 maj
Söndag 11 juni

Fem dagar i augusti före skolstart: Stort läger på fin lägergård.

Söndag 20 augusti - Konfirmationsmässa

PLATSER:

Örslösa kyrka och Tuns församlingshem.

Utflykter på vårterminens lördagar gör vi tillsammans med konfirmander från Råda och Järpås församlingar.

Undrar du något eller vill prata med oss är du välkommen att ringa eller skicka epost.

Martin Ånestrand, präst
martin.anestrand@svenskakyrkan.se

ANMÄLAN

Ta del av vår personuppgiftshantering inför och under konfirmation.