Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Besöksadress: 40 Avenue de Verdun, FR-06800 Cagnes-sur-Mer Telefon: +33(4)93204064 E-post till Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Personal


Carin Saracco

Carin Saracco

Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco

- Kyrkoherde

Mobil: +33630689483

Mer om Carin Saracco…

Presentation till hemsidan Jag kommer från Täby där jag jobbat i 22 år. Jag har varit präst i snart 25 år och är född och uppvuxen i Boden, Norrbotten. Jag är mor till fyra "barn" var av den yngste har flyttat med hit till Södra Frankrike tillsammans med mig och min man Jean-Pierre som är konstnär. Jag ser fram emot att få vara kyrkoherde här och tillsammans bygga församling för alla ni bofasta, ni som pendlar emellan Sverige och Frankrike, ni som är semesterfirare, studenter mf. På Villa Ingeborg har jag mitt kontor och nås lättast på tisdag/torsdag kl.10.00-12.00. Jag nås lättast per e-post men även per telefon.

John Pååg

John Pååg

Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco

KANTOR / ASSISTENT

Direkt: +33493204064

Mobil: +33/(0)6 16 25 46 18

Mer om John Pååg…

Kommer från Gustavsberg utanför Stockholm. Spelar på gudstjänster, dop, vigslar & begravningar. Leder kyrkans sångsällskap samt barn och föräldragrupper. Välkommen att anmäla dig till kyrkans sångsällskap. Vi brukar sjunga 1:a advent/påsk mm. temagudstjänster och svenska högtider som Lucia och Valborg. Skicka ett e-mail om ni vill vara med. Ansvarar också för hemsida. Nås säkrast på telefontid tisdag & torsdag kl.10-12

Karolina Larsson

Karolina Larsson

Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco

Volontär

Mer om Karolina Larsson…

Jag kommer från Dalsland där jag är född och uppväxt men de senaste sju åren har min hemvist varit Malmö. Där har jag jobbat i flera församlingar med bland annat ungdomar, barn och konfirmander, gospelkör, ungdomskör och babyrytmik. Primärt bland mina uppgifter här Södra Frankrike ligger arbetet med barn och unga - något som jag tycker är väldigt roligt och utvecklande att jobba med. Jag ser fram emot att möta er alla!

Linda Ylivainio

Linda Ylivainio

Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco

Volontär

Mer om Linda Ylivainio…

Jag kommer från Övre Kuivakangas utanför Övertorneå i hjärtat av Tornedalen. Mitt i livet byter jag spår och som antagen prästkandidat studerar jag på teologprogrammet på distans mot huvudsakligen Umeå universitet. Här i församlingen kommer jag som volontär med inriktning mot husmor, framför allt att ägna mig åt ett av mina största fritidsintressen: nämligen matlagning och bakning. Väl mötta!