Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Besöksadress: 40 Avenue de Verdun, FR-06800 Cagnes-sur-Mer Telefon: +33(4)93204064 E-post till Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Webbplats

Gudstjänster i veckan

Om inget annat anges, så firar vi våra gudstjänster i Sankta Birgittas kapell vid Villa Ingeborg. Veckomässa onsdagar kl.18.30 Gudstjänst vanligtvis söndagar kl.11.00. Ibland på annan ort och vid annan tidpunkt. Se mer under fliken Gudstjänstplan.

Onsdag 21 juni kl.18.30 Veckomässa i Birgittakapellet
Carin Saracco, präst, John Pååg, musik. Möjlighet till samtal samt enklare förtäring och dryck à 5 euro efter mässan.

Lör 24 juni Midsommardagen Skapelsen - OBS ingen gudstjänst!

Sön 25 juni kl.11.00 Den helige Johannes Döparens dag "Den Högstes profet" Mässa Carin Saracco och John Pååg Efteråt serveras en lättare lunch med kaffe och dryck à 6 euro (8 euro inkl.vin)

Läs om söndagen som kommer

Grusväg som slingrar sig genom sommargrön skog.
Bild: Linda Mickelsson/Ikon

Kyrkan har skapat en egen kalender, kyrkoåret. Den handlar bland annat om Jesus liv. Varje söndag och helgdag under kyrkoåret har sitt namn, sitt tema och sina bibeltexter.
Här kan du läsa den kommande söndagens bibeltexter.