Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Besöksadress: 40 Avenue de Verdun, FR-06800 Cagnes-sur-Mer Telefon: +33(4)93204064 E-post till Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco Webbplats

Barn- och familjeverksamhet

Pågår fram t.o.m 7 juni på onsdagseftermiddagar 13.00-16.00. Eftersom vi saknar volontärer f.n så kan vi inte erbjuda förmiddagsöppet och lunch. Välkommen också till skolavslutning sön 11 juni kl.16.00.

Onsdag den 7 juni hade vi läsårets sista barn- och föräldragrupp.

Vi vill tacka för alla fantastiska möten med er och hoppas att ni kommer tillbaka nästa termin och att vi ses igen!

Vi vill önska er alla en fantastisk sommar!

Karolina, John och Linda

SVENSKA SKOLAN

Onsdagar ordnar svenska skolföreningen kompletterande svenskundervisning för barn under 12 år i Villa ingeborg och för barn från 12 år och uppåt i Centre Internationelle de Valbonne, Sophia Antipolis och i Nice (församlingssalen Holy Trinity Church). Gruppindelning efter ålder och kunskapsnivå.

klicka här för att komma till skolans webbsidor.