Södra Sotenäs församling Besöksadress: Kyrkoplan, 45631 Kungshamn Telefon: +46(523)30051 E-post till Södra Sotenäs församling Webbplats

Våra lokaler

Vi har fyra församlingshem som går att låna/hyra.

Kungshamns församlingshem

I Kungshamns församlingshem tar vi in 100 personer. Det finns porslin och bestick till samma antal. Församlingsbor får i samband med förrättning (dop, bröllop eller begravning samt konfirmation) låna lokalen kostnadsfritt. I andra fall är hyran 500kr/tillfälle. Städning ingår inte i hyran. Lämna lokalen i det skick du fann den. Linnedukar finns att hyra. Ljudanläggning och projektor finns att låna. Vid bokning eller frågor, ring: Marina Ingebäck på 0523-30051.

Smögens församlingshem

I Smögens församlingshem får det plats 130 personer. Det finns porslin och bestick till samma antal. Församlingsbor får i samband med förrättning, (dop, bröllop, begravning och konfirmation) låna lokalen kostnadsfritt. I andra fall är hyran 500kr/tillfälle. Städning ingår inte i hyran. Lämna lokalen i det skick du fann den. Linnedukar finns att hyra. Ljudanläggning och projektor finns att låna. Vid bokning eller frågor, ring: Monica Larsen på 0523-79603.

Askums församlingshem

Askums församlingshem tar vi in 85 personer.  Det finns porslin och bestick till samma antal. Församlingsbor får i samband med förrättning (dop, bröllop, begravning) låna lokalen kostnadsfritt. I andra fall är hyran 500kr/tillfälle. Städning ingår inte i hyran. Lämna lokalen i det skick du fann den. Linnedukar finns att hyra. Ljudanläggning och projektor finns att låna. Vid bokning eller frågor, ring: Börje Bond på 0523-33046.

Malmöns församlingshem,(Gamla prästgården)

I Malmöns församlingshem tar vi in 44 personer.  Det finns porslin och bestick till samma antal. Församlingsbor får i samband med förrättning (dop, bröllop, begravning och konfirmation) låna lokalen kostnadsfritt. I andra fall är hyran 500kr/tillfälle. Städning ingår inte i hyran. Lämna lokalen i det skick du fann den. Vid bokning ring: Maja Kirsby på 070-2165197.