Taizé

Blev det aldrig av... det där med konfirmation?! Nu får du som har fyllt 15 år eller är äldre en ny möjlighet.

Nu vill vi ge dig en ny möjlighet att lära känna kristendomen.

Taizékonfirmation är något för dig som gillar att göra något annorlunda.

Taizé är en kommunitet i södra Frankrike och som drivs av bröderna som bor i kommuniteten.

varje år reser flera tusen ungdomar från hela europa dit för att dela brödernas böneliv, samtala kring tro och träffa ungdomar och nya kompisar från andra länder.

Vi avslutar konfirmanåret med att resa till Taizé.

FAKTA: TAIZÉ

Informationsträff: 10 september kl 14:00 i S:ta Ragnhildsgården

Träffar:  Varannan torsdag (ojämna veckor) kl 16:30 i S:ta Ragnhildsgården. Vi avslutar varje träff med att fira Taizémäsa i S:ta Ragnhilds kyrka. Start 27 september!

Konfirmation: Datum ej fastställt!

Kontaktperson: Jenny Berglund, församlingspedagog, tfn 08-550 913 28/070-330 75 29.