Foto: Magnus Aronson/Ikon

Sommarkonfa

Konfirmationsläger och träffar i Östertälje församling.

Ta chansen att åka på konfirmationsläger på en lägergård i Sverige. Du kommer att växa som människa, träffa nya männsikor och umgås med dina vänner, fundera över livets stora frågor och ha väldigt roligt tillsammans med flera andra ungdomar i en trygg miljö.

Under året

Vi kommer att ses fem gånger i kyrkorna i Östertälje församling och en helg på annan plats i närheten av Södertälje. Var det blir återkommer vi med. Vi lär känna varandra, lär oss mer om den kristna tron och svenska traditioner, leker, har tävlingar och äter gott. Du kommer att få gå på några gudstjänster under året, varav några som vi firar tillsammans, eftersom vi utgår från gudstjänstens olika delar i undervisningen.

Sommarläger 2022

13-23 juni kommer vi att vara på läger på pastoratets egen lägergård Alphyddan utanför Nykvarn. Där kommer vi att ha undervisning, tävlingar och lekar. Vi samtalar och lär känna varandra i smågrupper, har andakter och roliga upptåg, badar och paddlar m.m. På lägret har vi hjälp av flera unga ledare.

24-26 juni är vi lediga för att fira midsommar med familjen.

27 juni-1 juli ses vi på dagtid på hemmaplan för att förbereda konfirmationen.

Du kommer att konfirmeras den 2 juli och fira högmässa med efterföljande avskedsfika på Lindängen den 3 juli.

Sommarkonfirmation

Träffar:
14 november kl. 13:00-16:30 i Alla Helgons kyrka
16 januari kl. 13:00-16:30 i Alla Helgons kyrka
18-20 februari i annan kyrka
20 mars kl. 13:00-16:30 på Lindängen
20-22 maj på Lindängen

Sommaren:
13-23 juni, läger på Alphyddan
24-26 juni, ledigt
27 juni-1 juli, dagträffar på Lindängen

Konfirmation: 2-3 juli 2022