Särskolan

För dig med funktionshinder

Angels

Vi träffas för att fika och pratar om livet och tron samt att vi varje gång gör något tillsammans, det kan vara pyssel, lek eller se på film. Vi avslutar med att sjunga och sedan har vi ljuständning.

Den här gruppen medverkar också på olika vis vid Linamässan.

Tid: Torsdagar (jämna veckor) kl 17:30-19:30

Plats: Lina kyrka (Tegelbruksvägen 6, Södertälje)

Linamässa

En söndag kl 10.00 i månaden firas en särskild mässa i Lina kyrka som är anpassad för att så många som möjligt ska kunna delta.

Därför är fasta inslag en viktig del, med enklar och talande sånger. Dessutom jobbar vi med att flera sinnen får vara med. Delar av gudstjänsten är teckentolkad.

Detta är en gudstjänst där alla får vara med på sina villkor. Ofta medverkar Angels i mässan på olika vis. Efter gudstjänsten fikar vi alltid tillsammans.

För dig som beställer taxi är hämtning lagom ca kl 11:30.