Svenska kyrkan i Södertälje

Retreat

Prova på vad tystnad gör med dig själv i mötet med andra människor och din Gud.

Ett tillfälle för att hinna ifatt dig själv och reflektera över vad som är viktigt i livet. En stor del av vår tid går åt till kommunikation med andra människor. Telefonen plingar, tv:n sänder dygnet runt och internet tar aldrig slut.

Men för att orka behöver alla människor ibland bara ägna sig åt sig själva. På en retreat får du göra det, samtidigt som du får möjlighet att vara nära Gud.

Kvällsretreat

Inleds med en enkel kvällsmåltid för 40 kronor. Sedan, efter lite instruktioner, går vi in i vår egen tystnad med hjälp av musik, kreativitet och meditation. Yogamattor i ull, meditationskuddar och böcker finns för utlåning.

Ta gärna med dig något du vill läsa, bekväma kläder och inneskor/tofflor kanske en filt och en kudde för att vila i någon kyrkbänk eller soffa.

Du får gärna vara helt oerfaren, vi guidar dig.

Följande tisdagar kl 17:30-21:00, alla helgons kyrka

• 12 december
  • 23 januari

Kostnad: 40 kronor som betalas på plats.

Anmälan: Senast kl 12:00 dagen före retreattillfället till expeditionen, tfn 08-550 913 50 eller via nedanstående anmälningsformulär.

Max antal deltagare: 15 stycken

Ledare: Birgitta Keller, diakon, tfn 08-550 914 69