Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: Box 121, 15122 Södertälje Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Öppen kväll

Barnaktiviteter, bibelstudium, rörelseaktiviteter, läxhjälp, middag samt dusch- och tvättmöjligheter

Måndagar kl. 16:30-19:00.

Är du trött på att laga middag varje kväll? Kanske behöver du hjälp med dina läxor? . Kanske är det så att du helt enkelt bara vill vara en del av en gemenskap. Välkommen till oss!

Alla aktiviteter är helt utan kostnad.

Varje måndag kl. 16:30-19:00 erbjuder vi:

• Middag kl. 16:30-18:45
    Välkommen att äta middag hos oss i Arken. Vi serverar en hälsosam middag med sallad och bröd. Efteråt kan du gå över till vår secondhandbutik Gåvorna och ta en kopp kaffe/te och en kaka.
  • Barnaktiviteter kl. 16:30-18:30
    Varje måndag finnas någon barnaktivitet i Arken. Det kan vara pyssel, lekar, spel, sång eller teater. Volontärer håller i aktiviteterna.
  • Diakonimottagning kl. 16:30-18:30
    Välkommen att träffa en diakon för samtal, hjälp eller stöd i olika frågor. Alla diakoner har tysdnadsplikt. Det du berättar stannar mellan er.
  • Bibelstudier kl. 18:00-19:00
    Välkommen till bibelstudier på Gåvorna. Studierna hålls på svenska och tolkas till rumänska. Varje tillfälle avslutas med en andakt.

Under hela kvällen

• Läxhjälp
    Har du svåra läxor du behöver hjälp med eller har du ett prov du kanske vill ha hjälp att plugga till? Ta med dig dina läxor till oss! Varje måndagskväll finns volontärer tillgängliga för att hjälpa dig med dina läxor. Material som miniräknare, pennor, sudd och linjal finns hos oss.
  • Secondhandbutiken Gåvorna håller öppet
    kom och shoppa i vår secondhandbutik. Alltid låga priser med möjlighet till riktigt bra fynd. Måndagskvällar bjuder vi även på kaffe/te och kaka.