Tack gode Gud för allt som finns!

Så sjunger vi ofta på tacksägelsedagen. Men vad av allt det vi har kommer vi ihåg att tacka Gud för?

Du kanske duschade i morse? Fylldes du av tacksamhet efteråt eller tog du duschen för given? Du kanske också tog på dig rena kläder efteråt utan att fundera så mycket över att det inte är självklart med rena kläder i byrån?

I Södertälje församling erbjuder vi människor att duscha och tvätta kläder för de som inte har den möjligheten. Vi erbjuder också ett nytt ombyte av underkläder.

Vill du vara med och visa din tacksamhet för det du själv fått, men som andra saknar - köp gärna något av det som står på listan här nedan och lämna in till
S:ta Ragnhilds kyrka fredag 12 oktober och måndag 15 oktober kl 11-17.

• Hygienartiklar, t ex tvål, schampo, rakhyvlar.
  • Tvättmedel
  • Underkläder, t ex trosor, kalsonger, strumpor, linnen

Tack för ditt bidrag!