Höststädning på kyrkogårdarna

Måndag 17 september börjar höststädningen på Södertälje och Tveta kyrkogårdar/begravningsplats.

Till gravrättsinnehavare på på Södertälje och Tveta kyrkogårdar/begravningsplats

Höststädning av kyrkogårdarna påbörjas måndag 17 september 2018, därefter planteras ljung.

Kyrkogårdspersonalen kommer då att avlägsna alla sommarblommor på de gravar som kyrkogårdsförvaltningen har åtagit sig skötseln av. Vattnet stängs av vecka 41.

OBS! Gravlyktor är tillåtna under perioden 1/9-30/4 (september t o m april).

Telefon: 08 550 913 30
E-post: sodertalje.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se