Lapsityö

Kerhoissa ja pyhäkoulussa lapset oppivat tuntemaan kristillistä uskoa Raamatun kertomusten, leikin ja askartelun myötä. Toiminta tukee myös lasten suomenkielen kehitystä. Lapset oppivat jotakin ystävyydestä, toisten huomioonottamisesta,
olemaan ryhmässä ja tutustumaan uusiin kavereihin.

Lisätietoja kerhoista saat Jonna Ypyältä puh. 550 914 82.

Perhekerho kaikenikäisille 3/9 alkaen

maanantaisin klo 9.30-12 Ragnhildsgårdenilla Arkenissa,  Mälaregatan 4, (rautaportista sisään,  sisäpihan perältä löytyy Arkenin tilat, soita ovikelloa).
Tule yhdessä lastesi/lastenlastesi kanssa leikkimään, askartelemaan, laulamaan lastenlauluja ja vaihtamaan kuulumisia.

Lauluryhmä 6-13 vuotiaille

11/9 alkaen tiistaisin klo 16.30-17.00 Ragnhildsgårdenilla. Lisätietoja Jonnalta p. 550 914 82.

Iltakerho 5-13 vuotiaille 11/9 alkaen

tiistaisin klo 17-18.30 Ragnhildsgårdenilla Arkenissa, Mälaregatan 4, rautaportista sisään,  sisäpihan perältä löytyy Arkenin tilat, soita ovikelloa).
Kouluikäisten oma kerho, jossa askarrellaan, lauletaan, pelataan, leikitään ja hiljennytään hetkeksi pieneen hartaushetkeen.  Tarjotaan välipäla.

PYHÄKOULU 3-13 VUOTIAILLE 9/9 ALKAEN
Ragnhildsgårdenilla, Mälareg. 4,  (rautaportista sisään, toinen ovi vasemmalla, soita ovikelloa) sunnuntaisin klo 11-12 .
Pyhäkoulussa kuullaan raamatun kertomuksia, lauletaan ja askarrellaan.