Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: Box 121, 15122 Södertälje Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Lapsityö

Kerhoissa ja pyhäkoulussa lapset oppivat tuntemaan kristillistä uskoa Raamatun kertomusten, leikin ja askartelun myötä. Toiminta tukee myös lasten suomenkielen kehitystä. Lapset oppivat jotakin ystävyydestä, toisten huomioonottamisesta,
olemaan ryhmässä ja tutustumaan uusiin kavereihin.

Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.
Lisätietoja kerhoista saat Jonna Ypyältä puh. 550 914 82.

Perhekerho kaikenikäisille on syksyltä peruttu

ja alkaa vasta 13. tammikuuta 2020.

Iltakerho 6-12 vuotiaille 3/9 alkaen

tiistaisin klo 17-18.30 Ragnhildsgårdenilla Arkenissa, Mälaregatan 4, rautaportista sisään,  sisäpihan perältä löytyy Arkenin tilat, soita ovikelloa).
Kouluikäisten oma kerho, jossa askarrellaan, lauletaan, pelataan, leikitään ja hiljennytään hetkeksi pieneen hartaushetkeen.  Tarjotaan välipäla.

Kerhoa ei ole 29/10.

PYHÄKOULU 3-13 VUOTIAILLE 8/9 ALKAEN
Ragnhildsgårdenilla, Mälareg. 4,  (rautaportista sisään, toinen ovi vasemmalla, soita ovikelloa) sunnuntaisin klo 11-12.
Pyhäkoulussa kuullaan raamatun kertomuksia, lauletaan ja askarrellaan.

Pyhäkoulua ei ole 20/10 ja 3/11.