Foto: Magnus Aronson/Ikon

Konfirmation i Enhörna

Konfirmation handlar om livet, Gud och det Du tycker är viktigt.

Vem är jag? Varför händer det onda saker i livet? Vad är meningen med livet? Finns Gud? Spelar det någon roll vad jag gör med livet? Måste man tro på Gud för att gå till kyrkan? Får jag bli kär i både killar och tjejer? Vem var Jesus? Vad händer när jag dör? Vem är normal? Varför finns det olika religioner? Vad gör man i kyrkan?

När vi ses på torsdagskvällarna pratar vi om olika saker, allt mellan himmel och jord. Inga funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga vad du vill.
Vi firar också gudstjänst och andakt tillsammans, tar reda på vad Bibeln och Psalmboken innehåller, vad man gör-och varför vi gör som vi gör-i kyrkan. Vi fikar, leker, utmanar oss själva, pysslar och vandrar en del. Och så åker vi på läger tillsammans.
Vi är nyfikna på dig och vad du funderar på!
Välkommen till konfirmarion i Enhörna församling!

konfirmation i enhörna

Inskrivning: