Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: BOX 121, 15122 SÖDERTÄLJE Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Dagträffar

Välkommen till en trevlig stund av gemenskap med programpunkt som sång och musik eller föredrag!

Brunnsängs kyrka följande onsdagar kl 13:00

13 mars: ”Hjärnan, förståndet och visdomen” - läkaren Ingegerd Nydevik berättar om vår spännande hjärna.

27 mars: Hans-Lennart Dahl sjunger hjärliga sånger av Ted Gärdestad mm.

10 april: Seniorkören och Hans-Lennart Dahl underhåller.

8 maj: ”Ulf Peder Olrog, välkänd och bortglömd” - Holmfastkören.

22 maj: Karin Knutsson säljer linnevaror från Litauen.

29 maj: ”Världens musik” med musikgruppen RAA.

5 juni: Församlingsresa till domkyrkan i Västerås. Anmälan krävs. Mer information kommer senare.

Lindängen följande tisdagar kl 13:00

12 mars: ”Ett herrans liv - 25 år i Herrens tjänst” - prästen Bo Rydén berättar.

9 april: Södertäljekungen, sockerbagaren och en elak skolfröken. Tina Westerlund ger exempel på några kända Södertäljegator.

7 maj: Mats Arvidsson berättar och visar djur- och naturbilder.