Dagträffar

Välkommen till en trevlig stund av gemenskap med programpunkt som sång och musik eller föredrag!

Brunnsängs kyrka följande onsdagar kl 13:00

16 januari: Anita Sääf m. fl. berättar om Världsbutiken och Fairtrade. Varor finns till försäljning. Hans-Lennart Dahl spelar och sjunger för och med oss. Julgröt serveras.

30 januari: Per Skoglund sjunger ”Från Boström till Hovland”.

13 februari: ”På spåret - livet som lokförare”, Bertil Hallberg berättar om sina upplevelser.

27 februari: ”En salig blandning” - Cittragruppen underhåller under ledning av Anna Tallberg.

Lindängen följande tisdagar kl 13:00

15 januari: ”Fantastiska människor jag mött” - Gerry Rönnmark visar bilder och berättar.

12 februari: ”Josef, folkets räddare” - Margareta Bengtsson kåserar.