Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: Box 121, 15122 Södertälje Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Dagträffar

Välkommen till en trevlig stund av gemenskap med programpunkt som sång och musik eller föredrag!

Brunnsängs kyrka följande onsdagar kl 13:00

11 september: ”Tryggare kan ingen vara” - en musikalisk monolog. Emy Stahl gestaltar Lina Sandells liv i ord och ton.

25 september: ”Minnen vid farmors vevgrammofon”- Ann-Sofi Gran kåserar.

9 oktober: Seniorkören under ledning av Hans-Lennart Dahl.

23 oktober: ”Sommarprat”- kyrkvärd Ingrid Ahlman berättar om sitt spännande liv som volontär utomlands och bjuder även på sång.

6 november: ”Från Karl-Gerhard till Clash”  med Bröderna Bågart.

20 november: ”Kom och sjung” med Cittragruppen under ledning av Anna Tallberg.

4 december: Visor 65+” - Lite skoj, lite innerligt och lite nutidsbilder med Carlings.

12 december: Lucia och lussefika kl. 17:00-19:00.

Lindängen följande tisdagar kl 13:00

10 september: ”Mina 50 år som förtroendevald politiker” - Nils-Gunnar Lindh kåserar över ämnet.

8 oktober: ”Innan verkligheten vaknar” - Knut Fischer sjunger och kåserar.

5 november: ”Bilder och filmer från naturen i Enhörna” - Mats Arvidsson.

3 december: Vi sjunger julsånger med Anna Bohm.