Aikuistyö

Bild: Pixabay

KÄVELYLENKKI

Järjestämme tiistaisin klo 10.00 ja torstaisin kl 13.00 Marenin ympäri kävelyretken, joka on n. 1,5 km pitkä. Voit kulkea nopeamman tai hitaamman ryhmän mukana, jolloin voit liikkua myös rollaattorin kanssa. Kävelyretki alkaa Pyhän Ragnhildin kirkon pääovelta ja päättyy kirkkoon, jossa pidämme rukouksen ja juomme kahvit.  Torstaisin on suomenkielinen työntekijä mukana kävelemässä.

KIINNOSTAAKO PYHIINVAELLUS?

Vaellamme lauantaina 19.9. klo 10.00-16.00 välisenä aikana 10 km:n
pituisen matkan Tvetan ulkoilualueella (Tveta friluftsområde).

Pidämme matkan aikana taukoja, jolloin syömme ja pidämme hartauden.
Osan matkaa vaellamme hiljaisuudessa.
Vaellamme, jos vähintään viisi ilmoittautuu mukaan.
Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.
Mukaan otettava: omat ruuat ja juoma, hyvät vaelluskengät/lenkkitossut,
säähän sopiva vaatetus, (emme vaella, jos koko lauantaipäivälle on luvassa sadetta) kävelysauvat (jos käytät niitä). Jos mahdollista, järjestä oma kyyti Tvetaan ja takaisin.
Ilmoittautumiset Helenalle viimeistään torstaina 10.9.,
puhelin: 08-550 91485tai sähköposti: helena.hummler@svenskakyrkan.se

KIRKKOKUORO

Kirkkokuoro harjoittelee Ragnhildsgårdenin sisäpihalla keskiviikkona klo 13.00. Kahvit on tarjolla klo 12.30 alkaen. Huonon sään sattuessa harjoittelemme sisällä isossa salissa. Kuoroon ovat kaikki tervetulleita ja siellä lauletaan mm. hengellisiä lauluja, kansanlauluja sekä virsiä Olof Oscarsonin johdolla.