Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: Box 121, 15122 Södertälje Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Aikuistyö

MIESTEN PIIRI

Jos olet kiinnostunut miesten omasta ryhmästä, jossa keskustellaan, luetaan Raamattua ja tehdään retkiä, niin ota yhteyttä työntekijöihin.

RAAMATUN ÄÄRELLÄ

Kokoonnumme S:ta Ragnhildsgårdenilla klo 13-15 maanantaina 9/9. Raamattutunneista vastaa Helena Hummler ja siellä käsitellään Paavalin toista kirjettä korinttolaisille.

TORSTAIKERHO

Kerho varttuneille ja päivävapaille torstaisin klo 12-14 .
Kerho alkaa hartaudella Pyhän Ragnhildin kirkossa ja jatkuu sen jälkeen Ragnhildsgårdenilla. Kevätkausi päättyy 23/5 ja syyskausi alkaa 5/9.

POHJANTÄHDET-KUORO,

jossa lauletaan mm. hengellisiä lauluja, kansanlauluja ja virsiä kokoontuu kanttori Olof Oscarsonin johdolla tiistaisin klo 10.30-12 Ragnhildsgårdenilla. Kevätkausi päättyy 28/5 ja syyskausi alkaa syyskuussa.

AIKUISRIPPIKOULU

Jos sinulta on jäänyt rippikoulu käymättä, voit tehdä sen myös aikuisena!
Ota yhteyttä seurakunnan pappiin: Helena Hummler p. 550 914 85.