Aikuistyö

MIESTEN PIIRI

Jos olet kiinnostunut miesten omasta ryhmästä, jossa keskustellaan, luetaan Raamattua ja tehdään retkiä, niin ota yhteyttä työntekijöihin.

RAAMATUN ÄÄRELLÄ

Kokoonnumme S:ta Ragnhildsgårdenilla klo 13-15 maanantaina 10/9. Raamattutunneista vastaa Helena Hummler ja siellä käsitellään Paavalin ensimmäistä kirjettä korinttolaisille.

TORSTAIKERHO

Kerho varttuneille ja päivävapaille 6/9 alkaen torstaisin klo 12-14 .
Kerho alkaa hartaudella Pyhän Ragnhildin kirkossa ja jatkuu sen jälkeen Ragnhildsgårdenilla.

POHJANTÄHDET-KUORO,

jossa lauletaan mm. hengellisiä lauluja, kansanlauluja ja virsiä kokoontuu tiistaisin klo 10.30-12 Ragnhildsgårdenilla. Syyskausi alkanee 11/9.

AIKUISRIPPIKOULU

Jos sinulta on jäänyt rippikoulu käymättä, voit tehdä sen myös aikuisena!
Ota yhteyttä seurakunnan pappiin: Helena Hummler
p. 550 914 85.