Foto: Christina Hedin

Vandra tillsammans – var jag går i skogar, berg och dalar

Fem pilgrimsvandringar med Söderhamn-Sandarne församling – vår, sommar och höst.

Dagsvandringar i grupp

Under en dag vandrar vi tillsammans på mer eller mindre upptrampade vandringsleder med varierande terräng. Var och en bär sin packning och tar med sin egen mat och vatten. Vi stannar till för raster och reflektion.

2021 kommer ett övergripande tema att finnas med i vandringarna ”Pilgrim's walk for future”. Ett tema som församlingen delar med många församlingar och många tusen vandrare i en internationell vandring för klimaträttvisa och hållbarhet.  Läs mer om Pilgrim's walk for future.

Datum och sträckor för församlingens vandringar

Lördag 22 maj – Helgonleden, sträckan Rengsjö kyrka till Växbo kapell.

Lördag 3 juli  – Dagsvandring 14 km som startar vid Ulrika Eleonora kyrka

Lördag 28 augusti – Sträckan ännu inte bestämd

Lördag 18 september – Sträckan ännu inte bestämd

Torsdag 7 oktober – Birgitta-vandring, eftermiddagsvandring med kortare sträckning

Den här webbsidan uppdateras så snart information om sträckor och andra upplysningar om de kommande vandringarna.

Anmälan här på församlingens webbplats eller med e-post till christina.hedin@svenskakyrkan.se  eller sms till 0706928548.

Ange datumet för vandringen du anmäler dig till och ditt namn tillsammans med både e-postadress och mobilnummer.

Anmälda deltagare kontaktas via sms för ytterligare information dagarna före vandringen.

Christina Hedin

Söderhamn och Sandarne församling