Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Besöksadress: Mariagården, 82632 Söderhamn Postadress: Box 10, 82621 Söderhamn Telefon: +46(270)426500 E-post till Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne

Nyår i Söderhamn och Sandarne

Söndagsmässa, nyårsbön och högmässa – församlingen firar gudstjänst när det gamla året går ut och det nya kommer. Nyårsdagen är julens åttonde dag och julens händelser igen. Jesus namn och det nya året är i fokus, med en bön för freden.

Nyårsafton söndag kl. 19 Nyårsbön i Ulrika Eleonora kyrka. Eva Brolin och Eva Björk

Nyårsdagen måndag kl. 11 Högmässa i Ulrika Eleonora kyrka. Sven-Erik Hägerlind och Björk

Nyårshelgens gudstjänster i Söderhamn–Sandarne församling är sammanlysta till Ulrika Eleonora kyrka. Nästa gudstjänst i Sandarne kyrka hålls söndag 7 januari kl. 17.

Läs mer om Nyårsdagen i kyrkoåret.

Hitta alla händelser i församlingens kalender.