Svenska kyrkan i Söderhamn och Sandarne Besöksadress: Mariagården, 82632 Söderhamn Postadress: Box 10, 82621 Söderhamn Telefon:+46(270)426500 E-post till Svenska kyrkan i Söderhamn och Sandarne

Julfirandet i Söderhamn-Sandarne församling

Julens gudstjänster 2019

Julafton 24 december

11.00 Gudstjänst vid krubban i Sandarne kyrka som leds av Sven-Erik Hägerlind. Kyrkomusiker Eva Björk. Sång och musik.

11.00 Gudstjänst vid krubban i Ulrika Eleonora kyrkan som leds av Lars Nilsson. Kyrkomusiker Nicklas Jonsson.

23.30 Julnattsmässa i Ulrika Eleonora kyrka som leds av Lars Nilsson. Kyrkomusiker Nicklas Jonsson. Solister Roma Loukes och Mikael Onelius tillsammans med Ulrika Eleonora-kören.

Juldagen 25 december

08.00 Julotta i Sandarne kyrka som leds av Sven-Erik Hägerlind. Kyrkomusiker Eva Björk. Sång och musik.

11. 00 Högmässa i Ulrika Eleonora kyrka Sven-Erik Hägerlind. Kyrkomusiker Nicklas Jonsson.

Annadag jul 26 december

11.00 Högmässa i Ulrika Eleonora kyrka som leds av Lars Nilsson. Kyrkomusiker Nicklas Jonsson.

Hitta fler gudstjänster kommande söndagar, nyårshelgen och trettonhelgen här på församlingens webbplats och i mobilappen Kyrkguiden.