Söderala kyrka 27 & 28 oktober

Varmt välkommmen till en spännande dag om Söderala kyrka!

Du som är nyfiken på arkeologi, konsthistoria, teologi, hembygdshistoria, konstvetenskap, gregoriansk sång eller bara allmänt nyfiken på vår fina kyrka: kom till en spännande dag och lär dig mer om Söderala kyrka och trakten!

När?

27 - 28 oktober  Lördagen är symposiets huvuddag, söndagens enda programpunkt är högmässan där Vokalensambeln Pisces Dei medverkar.

Plats

Föredragen hålls antingen i sockenstugan i Söderala eller i Söderala kyrka, se programmet

Kostnad

100 kr för lördagen - då ingår kaffe eller te, frukt och matig wrap. Du betalar kontant i jämna pengar