Kyrkkväll i Bergvik

Välkommen till en kväll med innehåll Söndag 10/11 kl 18 i Samstugan, Bergvik "Sjung lovsång alla länder"

Välkommen söndag 10/11 kl 18

Höstens sista Kyrkkväll går i sångens tecken!

Under rubriken ”Sjung lovsång alla länder” ska vi sjunga kända och okända psalmer

• Från kl 16 finns det fika & kl 17 firar vi Bergviksmässan i kyrkan

• Kl 18 börjar kvällens program

• Körsångare under ledning av Karin Eriksson leder oss i sången, och Lars Holmqvist hjälper till och kompar.

• Maria Stjerndorff berättar lite om några av psalmernas ursprung

• Senast kl 20 avslutar vi kvällen

Välkommen till Kyrkkväll i Bergvik

• Från klockan 16 fika och samvaro i Samstugan

• Klockan 17 firar vi en enkel mässa i kyrkan

• Efter mässan (ca 18 - 20) samlas vi i Samstugan där det blir ett program - inbjudna gäster, film, samtalskväll, musik mm. Kaffe och enkelt fika finns alltid

Ingen föranmälan behövs

Program hösten 2019

10 november: Sjung lovsång alla länder! Tillsammans med körsångare från pastoratets körer sjunger vi kända och okända psalmer och får veta mer om deras ursprung.