Barn och ungdomar i Söderala

ÖPPET HUS

Är du småbarnsförälder är det hit du ska komma -  kom och lek, träffa andra barn och föräldrar, köp fika för en liten slant och innan det är dags att gå hem har vi sångstund.

Vi träffas måndagar och torsdagar 10.00-12.00 i Kyrkans Hus i Söderala och det är bara att dyka upp när det passar dig.

MINIORER

Här kan du vara med om du går i årskurs 1-3 och när vi träffas leker vi mycket, pysslar, spelar pingis, bakar, arbetar med teman och har en kort fikastund medan vi läser högt ur någon bra bok.

Vi träffas på måndagar 14:30- 16 i Kyrkans Hus i Söderala och vill man vara med måste man anmäla sig först. Är du fritidsbarn på Rosenvall kan du gå med oss när vi hämtar vid skolan ca 14.20, och vi följer också barnen tillbaka till fritids efter Miniorerna.

Anmälan görs på mail till Therese

KYRKANS UG

Hit kan du komma om du går i årskurs 4 och uppåt - häng med dina vänner, skaffa nya vänner, spela spel, lek, pyssla, baka, spela pingis och köp något för en liten slant i vårt café - där kan du även "jobba" en stund om du vill.

Vi träffas torsdagar 18.00-20.00 i Kyrkans Hus i Söderala och det är bara att dyka upp när du kan och vill.

BARNKÖR SÖDERALA, KYRKANS HUS

Barnkör och pyssel, förskoleklass och uppåt, tisdagar 14.30-16.00. OBS! Ny dag och tid!
Anmälan görs på mail till Nicklas

Kontakter för barn- och ungdomsverksamheten

Susanne, barnledare - tjänstledig

Mimmi Norlund, vik barnledare - 072 - 246 38 06, 0270-42 17 78