Snöstorps församling söker kantor

Snöstorps församling ligger i Halmstads kommun och har med sitt fördelaktiga läge på västkusten, nära till både hav, skog och sjö. Just nu behöver vi en kantor och ser fram emot din ansökan!

Omfattning: 100%

Tillträde: Efter överenskommelse

Stationering: Tjänstgöring huvudsakligen i Eldsbergabygden i församlingens södra område (vid semestrar el dyl, i hela församlingen)

Snöstorps församling består av sju kyrkor och ett kapell, omkring 50 anställda och här bor ca 20 500 personer. Församlingen ligger i de östra och södra delarna av Halmstads kommun och här finner du Snöstorp, Vallås, Fyllinge, Simlångsdalen, Trönninge, Eldsberga och Tönnersjö. Här finns olika former av boende; flerfamiljshus, villor och ren landsbygd. Inom församlingen finns sex grundskolor, varav tre högstadieskolor samt ett flertal förskolor.

Vi har sju kyrkor, varav tre i Eldsbergabygden; Trönninge, Eldsberga och Tönnersjö.
I församlingen finns många duktiga körer och musiklivet är rikt. Under sommaren har vi några kvällar sommarmusik.

Vi söker en kantor som

• har kantorsexamen

• vill vara med och utveckla våra gudstjänster och musikens roll i gudstjänsten

• kan leda och förmedla sångglädje till områdets körer: vuxenkör och barnkör.

• är glad och utåtriktad och har lätt få kontakt med människor

• vill vara en resurs i konfirmandarbetslaget

• är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro

• vill vara en positiv kraft i arbetslaget

Möjlighet att starta en ny kör ges.
Körkort och tillgång till bil krävs.

Upplysningar lämnas av:
Claes Vetterlein områdeschef södra området, 035-17 97 66
Anna-Maria Carlwe kyrkoherde, 035-17 97 02

Facklig representant, Lärarförbundet: Stefan Lindblom, tel: 031-17 98 77 eller   072-247 31 60

Ansökan ska vara oss tillhada senast: 2020-02-29
Intervjuer kommer att ske under veckorna 11-12

Välkommen med Din ansökan till:
Snöstorps församling,Prästvägen 74, 302 63 Halmstad
eller via e-post till: pernilla.friberg@svenskakyrkan.se

Enligt kyrkorådets beslut ska alla som anställs i församlingen kunna lämna utdrag ur polisens belastningsregister.

Enligt den nya dataskyddsförordningen är vi skyldiga att informera dig om att dina uppgifter sparas under anställningsförfarandet. Därefter återsänder vi insända fysiska handlingar samt gallrar enligt vår dokumenthanterlingsplan för rekryteringshandlingar.