MåBra-dagar 2021

Höstens föreläsningar är över för denna gång. Stort tack till alla som kom och till föreläsarna! Ett stort tack även till alla ideella som ställt upp på olika sätt.

Måndag 4 oktober kl 19.00
”Ljudet av tystnad”
Tomas Sjödin talar utifrån sin senaste bok. Om att bli vän med tystnaden och stillheten och upptäcka att det inte är tyst i tystnaden, att den är en värld av rikedom, mångfald och vägledning.

Onsdag 20 oktober kl 18.00 ”Mer energi med ren mat”
Tiina Hälvä, mat- och hälsoprofil
”Våra kroppar är fantastiska - när vi är i balans är vi faktiskt självläkande. Kroppen strävar alltid efter självläkning. ”
Tiina har många års erfarenhet av hälsorådgivning och denna kväll berättar hon hur man kan leva mer energiskt med säsongens kost.

Lördag 30 oktober kl 14.00 och 17.00
Mercy Ships
Rasmus Troedsson berättar om välgörenhetsorganisationen Mercy Ships som med världens största civila sjukhusfartyg har bidragit med livsförvandlande sjukvård och hjälpinsatser för mer än 17 miljarder kronor sedan starten 1978. I höst sjösätts ett nybyggt sjukhusfartyg, Global Mercy, som är världens största civila sjukhusfartyg. Mercy Ships möjliggör gratis sjukvård till de allra fattigaste i länder längs med Afrikas kuster.

Lördag 20 november kl 10.00-13.30

Pilgrimsdag
Dagen börjar i Snöstorps församlingsgård med en föreläsning av Linn Björklund, pilgrim. Hon kommer att presentera Sankta Thoras pilgrimsled i nordvästra Skåne och även berätta vad pilgrimsrörelsen betytt för henne. Därefter sopplunch och en kort vandring. Vi avslutar dagen med pilgrimsmässa i Snöstorps kyrka.

* FÖrköp/anmälan

Christina Nilsson 035-179703