Kantor 100 % i Snöstorps församling

En av våra kantorer har bytt västkust mot östkust. Vi söker därför en ny kantor i Eldsbergabygden.

Omfattning: 100%
Tillträde: Efter överenskommelse
Stationering: Tjänstgöring huvudsakligen i Eldsbergabygden i församlingens södra område (vid semestrar el dyl, i hela församlingen)

Snöstorps församling består av sju kyrkor och ett kapell, omkring 50 anställda och här bor ca 20 000 personer.  Församlingen ligger i de östra och södra delarna av Halmstads kommun och här finner du Snöstorp, Vallås, Fyllinge, Simlångsdalen, Trönninge, Eldsberga och Tönnersjö. Här finns olika former av boende; flerfamiljshus, villor och ren landsbygd. Inom församlingen finns sex grundskolor, varav tre högstadieskolor samt ett flertal förskolor.

Vi har sju kyrkor, varav tre i Eldsbergabygden; Trönninge, Eldsberga och Tönnersjö.
I församlingen finns många duktiga körer och musiklivet är rikt. Under sommaren har vi några kvällar sommarmusik.

Vi söker en kantor som

• har kantorsexamen

• vill vara med och utveckla våra gudstjänster och musikens roll i gudstjänsten

• kan leda och förmedla sångglädje till områdets körer: vuxenkör och barnkör.

• är glad och utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor

• vill vara en resurs i konfirmandarbetslaget

• är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro

• vill vara en positiv kraft i arbetslaget

Möjlighet att starta en ny kör ges. Körkort och tillgång till bil krävs.

Upplysningar lämnas av:

Claes Vetterlein områdeschef södra området, 035-17 97 66
Anna-Maria Carlwe kyrkoherde, 035-17 97 02

Facklig representant, Lärarförbundet: Elvira Tufvesson, 076-131 27 00

Enligt kyrkorådets beslut ska alla som anställs i församlingen kunna lämna utdrag ur polisens belastningsregister.

Enligt den nya dataskyddsförordningen är vi skyldiga att informera dig om att dina uppgifter sparas under anställningsförfarandet. Därefter återsänder vi insända fysiska handlingar samt gallrar enligt vår dokumenthanterlingsplan för rekryteringshandlingar.

Ansökan ska vara oss tillhada senast: 2019-02-24
Intervjuer kommer att ske under vecka 10