Foto: Maria Andersson

Babyfilten - ett hjärtligt projekt

Sticka eller virka hemma i höst/vinter. I dessa tider är det många som är mycket hemma. Nu vill vi ge er en rogivande och meningsfull syssla. Tillsammans skapar vi babyfiltar av stickade och virkade rutor som vi skickar vidare till behövande barn.

Så här går det till:
- Sticka eller virka.
- Gör rutor som är 20x20 cm, i vilka färger, mönster och garner (restgarn) du vill.   Om du vill kan du göra en färdig filt, sy/virka ihop 4x4 rutor.
- Lämna in eller skicka dina rutor till oss i Mariakyrkan, Fyllinge.

För att lämna i Mariakyrkan ring Maria 035-17 97 41.

Skickar gör du till:
Snöstorps församling
Prästvägen 74
302 63 Halmstad
Märk paketet med ”Babyfilten, Mariakyrkan”

För säkerhets skull: Om du har covid-19 under tiden som du gör rutorna, vill du då vara  vänlig att lämna in eller skicka dem tidigast 7 dagar efter att du blivit frisk.

Du får gärna maila din mailadress för fortsatt information om ”babyfilten”.
Se kontaktrutan nedan.

Projektet avslutas sista februari 2021. I mars hoppas vi att ni som vill kan komma och tillsammans börja montera ihop rutorna till babyfiltar.

Med reservation för ändringar.

KOntakt

Diakoniassistent Maria Andersson